Doe je mee?

Heb jij een idee voor een sportieve uitdaging?
Maak je actie aan, kies voor WSM Challenge en laat je sponsoren.

We schenken jou en iedereen van je team een fantastisch comfortabel, ethisch geproduceerd sportshirt, ideaal voor nog vele fijne sportuitdagingen in de toekomst.

We informeren je over onze organisatie en sturen je viermaal per jaar ons magazine toe.

Voor een gift vanaf 40 euro, krijgen je sponsors een fiscaal attest dat recht geeft op belastingvermindering.

Meer info? Vragen?
katrien.liebaut@wsm.be

Samen voor gezondheid!

Kuiten gesmeerd voor een fietstocht? Fiets mee met de verpleegkundigen van gezondheidsorganisatie GK in Bangladesh. Zij fietsen van dorp tot dorp en verlenen zorg en advies aan wie het nodig heeft. Baby-advies bijvoorbeeld, aan pas bevallen mama’s. GK’s betaalbare ziekteverzekering maakt een medische ingreep of een levensnoodzakelijk medicijn mogelijk voor iedereen.
Stappenteller bij de hand, klaar voor een fikse wandeling? Ga samen met de bewegingswerkers van het gezondheidsfonds GRAIM in Senegal van deur tot deur om mensen te informeren over Covid-19, HIV of cholera, over gezinsplanning en mentaal welzijn. En over de voordelen van een lidmaatschap bij het gezondheidsfonds.
Zin in een hindernissenparcours? Treed in de bandensporen van de mobiele kliniek van Mosctha. In de Dominicaanse Republiek trekt de mobiele kliniek van mensenrechtenorganisatie Mosctha door rivieren en over onverharde wegen richting sloppenwijken, waar Haïtiaanse migranten leven. Zonder papieren kunnen zij niet terecht in de gewone gezondheidszorg. Mosctha brengt de zorgen naar hen toe.