Steun ALLE FIETSERS

WSM-fan: Deelnemers WSM

Doelbedrag: € 0,00
Ingezameld: € 3465,00

Wil je geen individuele deelnemer steunen maar de hele groep, dat kan hier! Hier zie je het ingezamelde bedrag dat specifiek voor de groep is binnengekomen. Dit is niet gelijk aan het totaal ingezamelde bedrag.

Samen met zestien avonturiers maken we ons klaar voor een onvergetelijke reis. Op de fiets ontdekken wij steden, natuur en bezienswaardigheden en dompelen ons onder in het dagelijkse leven in Bangladesh. We maken kennis met sociale bewegingen die zich inzetten voor een rechtvaardige samenleving en zorgen voor sociale bescherming en waardig werk. Het wordt een unieke ervaring, boordevol uitdagingen. Met stip op één: 32 000 euro inzamelen voor de partnerorganisaties van WSM.  (Onze reis betalen we zelf.)

Wsm verbindt en versterkt meer dan 70 sociale bewegingen, wereldwijd. Samen komen zij op voor waardig werk en sociale bescherming voor iedereen.
De Bengalese gezondheidsorganisatie Gonoshastaya Kendra (GK) is één van die organisaties. GK zorgt voor betaalbare gezondheidszorgen voor alle Bengalezen.

We kijken uit naar deze fantastische reis. Onze uitdaging is groot, maar verbleekt bij de uitdagingen waar mensen in Bangladesh voor staan. Reden te meer voor ons om er helemaal voor te gaan.

Hier kan je alle reizigers steunen met je bijdrage! Jouw gift, groot of klein, is absoluut welkom! Vanaf €40 krijg je een fiscaal attest

EEN REIZIGER AANMOEDIGEN MET EEN GIFT EN ZO BIJDRAGEN AAN HET GEZAMENLIJK DOEL VAN 32.000 EURO, DAT IS BIJDRAGEN AAN:

- BETAALBARE ZORG VOOR HONDERDDUIZENDEN BENGALEZEN

- ZORGOPLEIDINGEN EN TOEKOMSTPERSPECTIEF VOOR JONGE VROUWEN

- BASISGEZONDHEIDSZORG VOOR IEDEREEN, OOK VOOR MENSEN IN ARMOEDE!

- ZORG VOOR & ADVIES AAN OUDEREN

- POLITIEK WERK VOOR OUDERENRECHTEN: HUISVESTING, PENSIOEN EN VERZORGING


Deel deze actie via social media
WSM
Haachtsesteenweg 579 - 1030 
Brussel - België
E-mail: info@wsm.be
Tel +32 (0)2 / 246 36 71