Guy en Hilde schakelen een versnelling hoger!

WSM-fan: Guy en Hilde Verheyden - Saenen

Doelbedrag: € 4.000,00
Ingezameld: €

Samen met 12 avonturiers maken wij ons klaar voor een onvergetelijke reis. Te fiets ontdekken we steden, natuur en bezienswaardigheden en dompelen we ons onder in het dagelijkse leven in Bangladesh. We maken kennis met lokale sociale bewegingen die zich inzetten voor een rechtvaardige samenleving en zorgen voor een sociale bescherming en waardig werk. Het wordt een unieke beleving boordevol uitdagingen.


Wij hebben een uitdaging waar wij beroep op je willen doen! Ons doel is om 4000€ in te zamelen voor WSM, bovenop onze eigen reiskosten. WSM verbindt en versterkt meer dan 70 sociale bewegingen, wereldwijd. Samen komen zij op voor waardig werk en sociale bescherming voor iedereen wereldwijd. De Bengaalse gezondheidsorganisatie Gonoshastaya Kendra (GK) is één van die organisaties. GK organiseert gezondheidszorg voor alle Bengalezen. Met je gift draag je bij aan een betaalbare zorg voor honderdduizenden Bengalezen: zorgopleidingen voor jonge vrouwen, basisgezondheidszorg voor iedereen, zorg & advies aan ouderen, politiek werk voor ouderenrechten rond huisvesting, pensioen en verzorging en voor de oprichting ven Elderly clubs (te vergelijken met Okra) Want ieder mens, waar ook ter wereld, heeft recht op een gezonde oude dag!


Wij kijken uit naar onze fantastische reis. Onze uitdaging is groot, maar verbleekt bij de uitdagingen waar Bangladesh voor staat.

Reden te meer voor ons om er helemaal voor te gaan. Je steun, groot of klein, is welkom! Vanaf 40€ krijg je een fiscaal attest.


Deel deze actie via social media
WSM
Haachtsesteenweg 579 - 1030 
Brussel - België
E-mail: info@wsm.be
Tel +32 (0)2 / 246 36 71