Expeditie Banglabike

WSM-fan: Myriam Scheerlinckx

Doelbedrag: € 2.000,00
Ingezameld: €

Samen met twaalf enthousiastelingen maak ik me klaar voor een onvergetelijke reis. Per fiets ontdekken wij steden, natuur en bezienswaardigheden en dompelen we ons onder in het dagelijkse leven in Bangladesh. We maken kennis met lokale sociale bewegingen die zich inzetten voor een rechtvaardige samenleving, voor sociale bescherming en waardig werk. Het wordt een unieke belevenis boordevol uitdagingen.

Ieder van ons gaat een uitdaging aan! Ik ook!  Mijn doel is om 2.000 euro in te zamelen voor WSM (de reiskosten betaal ik zelf). WSM verbindt en versterkt meer dan 70 sociale bewegingen, wereldwijd. Samen komen zij op voor waardig werk en sociale bescherming voor iedereen wereldwijd. De Bengaalse gezondheidsorganisatie Gonoshastaya Kendra (GK) is één van die organisaties. GK organiseert gezondheidszorg voor alle Bengalezen. Met je gift draag je bij aan betaalbare zorg voor honderdduizenden Bengalezen: zorgopleidingen voor jonge vrouwen, basisgezondheidszorg voor iedereen, zorg & advies aan ouderen, politiek werk voor ouderenrechten rond huisvesting, pensioen en verzorging en de oprichting van Elderly clubs - de Bengalese OKRA-trefpunten.  Want ieder mens, waar ook ter wereld, heeft recht op een gezonde oude dag!

Ik kijk uit naar deze fantastische reis. De uitdaging is groot, maar verbleekt bij de uitdagingen waar Bangladesh voor staat. We gaan er dus helemaal voor! Je steun, groot of klein, is welkom! Vanaf €40 krijg je een fiscaal attest.


Deel deze actie via social media
WSM
Haachtsesteenweg 579 - 1030 
Brussel - België
E-mail: info@wsm.be
Tel +32 (0)2 / 246 36 71