Annick voor Nepal

WSM-fan: Annick Aerts

Doelbedrag: € 2.000,00
Ingezameld: € 1530,00

Samen met 15 andere geëngageerde reizigers onderneem ik de reis van mijn leven. In de paasvakantie van 2023 trek ik naar Nepal. Uiteraard ga ik er genieten van de mooie natuur en cultuur maar ik ga ook volop kennis maken met de Nepalese bevolking. Voordat mijn droomreis echt van start kan gaan, heb ik nog één grote uitdaging. Ik engageerde me om, boven op mijn reiskosten, 2.000 euro in te zamelen voor GEFONT en NTUC. Help jij me dit doel te bereiken? 

 

GEFONT en NTUC zetten zich in voor duurzame en noodzakelijke veranderingen in hun land, en komen op voor de rechten van de Nepalese arbeiders. Beide vakbonden willen dat iedere Nepalees kan rekenen op sociale bescherming. Jaarlijks krijgt GEFONT en NTUC van WSM  een bedrag van 78.000 euro. Hiermee informeren ze zeer actief een heleboel werknemers. Ook hen die ervoor kiezen om in het buitenland te gaan werken. Denk bijvoorbeeld maar aan de talrijke Nepalese arbeidsmigranten in Qatar. Naast informeren geven ze ook juridisch advies. En wie werkloos is kan zich via GEFONT en NTUC herscholen. 


Iedere gift vanaf 40 euro geeft recht op een belastingvermindering van 45 procent van het geschonken bedrag. Bedankt voor jouw gift!


Deel deze actie via social media
WSM
Haachtsesteenweg 579 - 1030 
Brussel - België
E-mail: info@wsm.be
Tel +32 (0)2 / 246 36 71