Nepal Express

WSM-fan: Kim Aerts

Doelbedrag: € 2.000,00
Ingezameld: € 180,00

Namasté!

In april 2023 reis ik met WSM naar Nepal. Naast de reiskosten (die ik uiteraard zelf bekostig) ga ik de uitdaging aan om fondsen in te zamelen voor de Nepalese organisaties GEFONT en NTUC. Zij zetten zich in voor rechtvaardiger lonen en sociale bescherming voor alle Nepalese burgers. Ik wil Nepal dus niet enkel bezoeken als toerist maar graag ook mijn steentje bijdragen aan duurzame veranderingen in het land. En daar heb ik jouw hulp bij nodig!

GEFONT en NTUC zetten zich in voor dingen die voor ons vanzelfsprekend zijn: het recht op betaald ziekteverlof, betaald zwangerschapsverlof, betaalde vakantiedagen, een pensioen,... Ik zal op mijn reis zelf in gesprek gaan met mensen van deze organisaties die zich hier dagdagelijks voor inzetten.

Met het ingezamelde bedrag organiseren GEFONT en NTUC beroepsopleidingen en informeren ze duizenden mensen over hun arbeids- en mensenrechten. 

Met jouw gift draag je bij aan een betere wereld en kom je mee op voor de rechten van de Nepalese burgers. Giften vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar maar elk bedrag is welkom!

Geef jij ook een duwtje in de rug?

Alvast heel erg bedankt!

KimDeel deze actie via social media
WSM
Haachtsesteenweg 579 - 1030 
Brussel - België
E-mail: info@wsm.be
Tel +32 (0)2 / 246 36 71