Patrick voor Nepal

WSM-fan: Patrick Jordens

Doelbedrag: € 2.000,00
Ingezameld: € 350,00

Ik zal naar Nepal trekken. Samen met 15 andere geëngageerde reizigers onderneem ik de reis van mijn leven. Ik krijg de kans om kennis te maken met de Nepalese bevolking. Ik ben te gast bij hen thuis, zal bij hen logeren en zelfs samen met hen werken. Via boeiende gesprekken hoop ik te ontdekken wat de vakbonden GEFONT en NTUC – partners van WSM in Nepal - voor hen betekenen.

Voordat mijn droomreis echt van start kan gaan, sta ik voor een grote uitdaging. Ik engageerde me om, boven op mijn reiskosten, 2.000 euro in te zamelen voor GEFONT en NTUC. Yes I can! Maar niet zonder jou. Help jij me dit doel te bereiken?

GEFONT en NTUC zetten zich in voor duurzame en noodzakelijke veranderingen in hun land, en komen op voor de rechten van de Nepalese arbeiders. Beide vakbonden willen dat iedere Nepalees kan rekenen op sociale bescherming. 

Jaarlijks garandeert WSM 78.000 euro aan GEFONT en NTUC. Met dat bedrag worden zoveel mogelijk mensen geïnformeerd. Over hun arbeidsrechten, over de geldende sociale zekerheidsnormen, over de premies waar ze recht op hebben, over hoe je met je werkgever kan onderhandelen. Wie problemen ondervindt kan via GEFONT en NTUC rekenen op juridisch advies. En wie werkloos is kan zich via GEFONT en NTUC herscholen. Arbeiders die ervoor kiezen om in het buitenland te gaan werken, krijgen ook daarover duidelijk en correct advies.

Ik kijk uit naar mijn fantastische reis. Mijn uitdaging is groot, maar verbleekt bij de uitdagingen waar Nepal voor staat. Reden te meer voor mij om er helemaal voor te gaan. 

Iedere gift vanaf 40 euro geeft recht op een belastingvermindering van 45 procent van het geschonken bedrag.

Bedankt voor jouw gift!


Deel deze actie via social media
WSM
Haachtsesteenweg 579 - 1030 
Brussel - België
E-mail: info@wsm.be
Tel +32 (0)2 / 246 36 71